Få boligsalgsrapport (BSR) utført av Nestor takst

boligsalgsrapportVi utfører grundige undersøkelser av din bolig og gir deg en boligssalgsrapport når du trenger det.

Alle boliger er utsatt for normal aldersslitasje. Det vil si at etter et visst antall år, og en viss mengde påkjenninger, må enkelte konstruksjoner fornyes. Dette gjelder både synlige og skjulte konstruksjoner. Dette er for eksempel, yttertak, vinduer, dører, rørledninger, baderomsmembraner, armaturer, elektrisk utstyr, m. m.

Ved et eierskifte, er det viktig for kjøper å vite hvilken tilstand den brukte boligen har. Som igjen gir ham visshet for at kjøpet er verdt pengene. Også for selger er det viktig å vite hvilken stand boligen har. Det kan hindre senere reklamasjonskrav fra kjøper.

Boligsalgsrapport er en teknisk beskrivelse på et fast skjema, der hver konstruksjon får en egen vurdering. Rapporten er utviklet i et samarbeid mellom NITO Takst og Norges Takseringsforbund, og leveres på majoriteten av norske bruktboligsalg.Skal du selge bolig selv? Da er det ekstra viktig med en slik rapport.

1. januar 2016 kom en ny, og enda grundigere boligsalgsrapport, der også verditakst er inkludert.

Nestor Takst har lang erfaring med boligssalgsrapporter. Vi er en uavhengig part som ikke lar oss påvirke av megler, selger eller kjøper.

Om du har spørsmål til boligsalgsrapport, eller ønsker å bestille en vurdering av boligen din, er det bare å ringe oss på tlf 38 11 11 45, eller å sende e-post til post@nestortakst.no.